Nyhet

CDVI

Startpaket Cube X

Art.nr. 50000470

Lev.art.nr. SEKCUBE.E

Startpaket till CubeX systemet med en mottagarenhet och två enkanals fjärrkontroller,

Snabbfakta

  • Inga Licenskostnader
  • Justerbar räckvidd
  • Möjlighet att fjärrinlägga sändare och telefoner över molnet.
  • Med en NFC-sticker så kan man programmera in den i en mottagare vilket gör att du bara behöver lägga på telefon olåst så kommer usercube själv sända en öppningssignal.

Produktinformation

Startpaket till CubeX systemet med en mottagarenhet RX Cube och två  fjärrkontroller S1TR2641E1 .


Du kan sedan välja om du vill komplettera upp systemet med fler fjärrkontroller eller mobilanvändare. CubeX mottagaren programmeras med hjälp av appen InstallerCube och du kan enkelt memorera och namnge upp till 250 fjärrkontroller eller 100 mobilanvändare som har UserCube appen (licenskostnad för mobilanvändare tillkommer).


I InstallerCube appen kan du dessutom ändra funktion på reläutgången, ställa in räckvidden på fjärrkontrollerna från ca 0,5 meters räckvidd upp till 200 meters räckvidd (kan variera beroende på omgivningen).
Nyheter
1.Möjlighet att fjärrinlägga sändare och telefoner över molnet.
2.Kunna sätta en räckvidsbegränsare på sändarna som gör att man kan ha en 1knalaigsändare och öppna en mottagare i taget.
Går att få ner till 50cm. Perfekt när man vill ha många mottagare nära varann.
3.om man har ett NFC-sticker så kan man programmera in den i en mottagare vilket gör att du bara behöver lägga på telefon olåst så kommer usercube själv sända en öppningssignal.


Radiosändare S1TR26411E1 ( 50000470) med modern design i kompakt utförande och en knapp. Knappen är stor, tydlig och lätt att trycka på vilket gör att den fungerar bra för de som har lite svagare händer. Perfekt för att styra dörrautomatiker, grindar och passersystem. Radiosändaren passar bra för tillgänglighetsanpassningar eller för privat bruk, tack vare det kompakta utförandet passar den bra att ha på nyckelknippan. Den har en LED-diod som indikerar att den skickar en radiosignal. När batterinivån på sändaren är låg indikerar LED-dioden detta genom att blinka istället för att lysa med ett fast sken när du trycker på knappen. Med CDVI trådlösa sortiment kan du alltid känna dig trygg eftersom signalen mellan radiosändaren och radiomottagaren är krypterad med 64-bitars KeeLoq® Hopping Code vilket ger en väldigt hög säkerhet.

Specifikationer

Art.nr. 50000470
Lev.art.nr. SEKCUBE.E
Varumärke CDVI
Garantitid (mån) 60
Rabattklass 188 - CDVI
Lämna feedback om produkten