Så enkelt är det. Möten innebär en massa nya idéer, nya erfarenheter och kontakter. Vi bjuder in till möten i olika format och nedan kan du bekanta dig med de evenemang och utbildningar som vi genomför. 

46Content Tjansterochverktyg Evenemang

Digitala eventdagar 

Tusentals har utbildat sig digitalt med Copiax
Copiax Cloud Sessions är namnet för de temadagar där olika leverantörer och föreläsare tillsammans med Copiax står för innehållet. Totalt har dessa webbinarier dragit många tusen tittare. Materialet finns tillgängligt ”on demand” i efterhand för att vara tillgängligt för våra kunder. Våra teman har varit; Kamera, Dörrautomatik, Ellås, Passersystem & e-cylinder, Inbrottslarm och Aktuellt.

Security School Utbildningsportal 

Copiaxdagarna

Copiaxdagarna är branschens populäraste mässor i trivsamt miniformat som vi arrangerar på flera orter i Sverige. Vi tar med våra leverantörer på roadshow så att du som kund kan träffa dem på hemmaplan. Ett enkelt sätt att under en dag få veta allt om produktnyheter och även kunna ställa frågor. 

Copiax sportevent

Copiaxgolfen och Copiaxpadeln erbjuder det perfekta tillfället att mötas, förena nytta med nöje och ha riktigt trevligt branschsnack samtidigt.

Smått och stort

På större orter har vi speed-dating, grill, fika, frukostar och demos i samarbete med leverantörer. Ibland väljer vi en spännande miljö med en aktivitet, som padel.